013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Vinnare av distansutbildning på...

Vinnare av distansutbildning på Städarnas Dag!

dec 6, 2021

Vi som arbetar i branschen tycker att alla dagar är lokalvårdarnas dag, men just idag på Städarnas dag vill vi hylla våra lokalvårdare lite extra.

Rena, snygga och trygga inomhusmiljöer är grunden för att verksamheter ska fungera överhuvudtaget. På skolan, på sjukhuset, på kontoret, på hotellet, i trapphuset… listan kan göra oändlig… För att lyckas att leverera rätt städkvalitet på bästa sätt så krävs också att alla lokalvårdare får rätt förutsättningar!

Vi gillar att dela med oss av vår kunskap och strävar efter att öka kompetensen inom branschen. Därför har vi idag delat ut distansutbildningar till flera lokalvårdare som har nominerats av sina kollegor och chefer ute i landet. Vi vill tacka för ert fina arbete där ut varje dag, varje vecka!

Vi har fått in många nomineringar och alla vinnare kommer att få ett personligt mejl under dagen. Vi har utsett 6 lyckliga vinnare som nu kommer få gå en valfri distansutbildning hos Städakademin! Vi gör Sverige renare! Professionella arbetsledare och lokalvårdare Gör Sverige Renare!

Vinnarna kommer från organisationerna; Rättviks kommun, Anderssons Städ & Fönsterputs i Falun, Städ & Serviceakuten i Stensele, Lysekils kommun och Medborgarskolan i Göteborg.

Grattis till er alla!

Fler nyheter

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...