013-24 55 00

Vi fyller 28 år och firar med att lansera en ny kurs!

mar 2, 2022

Vi firar dagen med att lansera distansutbildning/e-learn Lokalvårdsutbildning PRYL 2.0 på engelska för den finska marknaden! 

Tillsammans med Städakademin fortsätter vi att utveckla nya kurser och idag kan vi stolt berätta att vår största kurs PRYL 2.0 har översatts till engelska. Inte nog med det, vi har även gjort en PRYL 2.0 som är anpassad till den finska marknaden till vår kund Palmia Oy.

I samband med lanseringen av den engelska kursen har vi också byggt upp en ny internationell digital utbildningsplattform för våra icke-svenska kunder – Cleaning Education by Borago.

Detta är våra lanseringar av Lokalvårdsutbildning PRYL under åren:

1996 lanserade vi vår utbildningspärm ”PRYL – Handbok i modern lokalvård”.

2006 lanserade vi vår bok ”PRYL Handbok i lokalvård – Vägen till Yrkescertifikat”, som också uppdaterades vid ett flertal tillfällen.

2016 lanserade vi vår första distansutbildning/e-learn ”Lokalvårdsutbildning PRYL 1.0”, som senare fick en ny skepnad via Städakademin.

2021 lanserade vi vår nya distansutbildning/e-learn ”Lokalvårdsutbildning PRYL 2.0” på svenska, med en ny modern pedagogik.

2022 lanserade vi nya distansutbildning/e-learn ”Lokalvårdsutbildning PRYL 2.0” på engelska, för både den svenska och finska marknaden.

2022 kommer vi även att lansera distansutbildning/e-learn ”Lokalvårdsutbildning PRYL 2.0” på finska för den finska marknaden.

Det är en lång och spännande resa vi har bakom oss. Och vad vi kan se så pågår den i minst lika många år framåt. Följ gärna med oss på vår fortsatta resa!

Fler nyheter

Glad Sommar!

Glad Sommar!

Då är det åter sommar och stundande semester. Våren 2024 har passerat och Borago har firat 30...

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Uppdateringar i Städakademin

Uppdateringar i Städakademin

Vår utbildningsplattform, Städakademin, har nu också fått nya färger och logga. Precis som Borago....

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...