1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Välkommen till...

Välkommen till seminarium kring INSTA 800 i Stockholm!

apr 1, 2022

Borago deltar som svensk representant i det pågående EU-projektet ”Cost effective, need based cleaning – INSTA800”. Projektet syftar till att öka och förbättra användandet av INSTA 800 i de olika medlemsländerna; Danmark, Estland, Finland, Island, Lettland och Sverige. Projektet startade i Estland i september 2019 och avslutas nu i augusti 2022.

I juni bjuder Borago in till ett seminarium för att redovisa erfarenheter från fem länders användande av INSTA 800. Vad kan vi i Sverige lära oss av andra länder? Vilka resultat och slutsatser har projektet kommit fram till? Är du intresserad av att höra mer om EU-projektet och utvecklingen av INSTA 800 i Sverige? Kom till vårt seminarium i juni!

Medverkar gör Karl Henriksson, Thomas Andersson, Christian Dolk från Borago samt Ari Kouvonen från Almega.

Läs mer om seminariets innehåll och anmäl dig här >>

Fler nyheter