1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Välkommen till...

Välkommen till seminarium kring INSTA 800 i Stockholm!

apr 1, 2022

Borago deltar som svensk representant i det pågående EU-projektet ”Cost effective, need based cleaning – INSTA800”. Projektet syftar till att öka och förbättra användandet av INSTA 800 i de olika medlemsländerna; Danmark, Estland, Finland, Island, Lettland och Sverige. Projektet startade i Estland i september 2019 och avslutas nu i augusti 2022.

I juni bjuder Borago in till ett seminarium för att redovisa erfarenheter från fem länders användande av INSTA 800. Vad kan vi i Sverige lära oss av andra länder? Vilka resultat och slutsatser har projektet kommit fram till? Är du intresserad av att höra mer om EU-projektet och utvecklingen av INSTA 800 i Sverige? Kom till vårt seminarium i juni!

Medverkar gör Karl Henriksson, Thomas Andersson, Christian Dolk från Borago samt Ari Kouvonen från Almega.

Läs mer om seminariets innehåll och anmäl dig här >>

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Semestertider hos Borago!

Semestertider hos Borago!

Vi kommer att ha semesterstängt från den 8-27 juli. Under den här perioden kan du inte nå oss via...