013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Utvecklingskonferens i Lettland kring...

Utvecklingskonferens i Lettland kring utbildning i INSTA-800

jun 17, 2022

Som en del av vårt deltagande i EU-projektet ”Cost Effective, Need Based Cleaning – INSTA-800” har vi på Borago spenderat veckan i Riga.

Där har vi tillsammans med övriga medlemsrepresentanter arbetat med att utveckla utbildningar mot INSTA-800. Främst för städaren, men under projektets gång har även ett behov identifierats mot beställaren av städtjänster. Rätt kunskap på beställarsidan vet vi är viktigt för ett lyckat städavtal, inte minst om avtalet baseras på INSTA-800.

Förhoppningsvis kan vårt arbete bidra med ökad kunskap framöver och i förlängningen en bättre städmarknad. Förutom detta ger projektet oss ett värdefullt nätverk och en benchmark mellan länderna. Det är fascinerande att se olikheter, men framförallt alla likheter, för i grunden har vi samma utmaningar. Fyllda med nya intryck och idéer önskar vi er nu en fin helg!

Läs mer på EU-projektets hemsida >>

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...