1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Utvecklingskonf...

Utvecklingskonferens i Lettland kring utbildning i INSTA-800

jun 17, 2022

Som en del av vårt deltagande i EU-projektet ”Cost Effective, Need Based Cleaning – INSTA-800” har vi på Borago spenderat veckan i Riga.

Där har vi tillsammans med övriga medlemsrepresentanter arbetat med att utveckla utbildningar mot INSTA-800. Främst för städaren, men under projektets gång har även ett behov identifierats mot beställaren av städtjänster. Rätt kunskap på beställarsidan vet vi är viktigt för ett lyckat städavtal, inte minst om avtalet baseras på INSTA-800.

Förhoppningsvis kan vårt arbete bidra med ökad kunskap framöver och i förlängningen en bättre städmarknad. Förutom detta ger projektet oss ett värdefullt nätverk och en benchmark mellan länderna. Det är fascinerande att se olikheter, men framförallt alla likheter, för i grunden har vi samma utmaningar. Fyllda med nya intryck och idéer önskar vi er nu en fin helg!

Läs mer på EU-projektets hemsida >>

Fler nyheter

Tävla med Städakademin!

Tävla med Städakademin!

Sedan en tid tillbaka har Städakademin ökat sin aktivitet i utbildningsplattformen genom...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...