1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Vägen till suc...

Vägen till succé är digital, nu är det mässa igen! 

okt 13, 2022

Vi ses väl på Clean & Facility?
Det finns ingen tvekan för oss att åter ställa ut på årets mässa den 15-16 november i Kista. Vi ser verkligen fram emot att möta branschen. Vi fortsätter att satsa högt och vi delar monter med vår samarbetspartner Datec/CleanPilot. Tillsammans har vi effektiva lösningar för att digitalisera lokalvården och göra Sverige renare!

Borago och Datec har tillsammans mer än 60 års erfarenhet och expertkunskap inom professionell lokalvård. Tillsammans lägger vår erfarenhet och vårt engagemang grunden för att ge kunden en säker digital resa. Alltid med fokus på lokalvård och lokalvårdaren. Vi ger expertråd kring hur ni dimensionerar er digitala resa mot era mål, med vilken kompetens och med vilka resurser. Lär dig mer om CleanPilot och Städakademins digitala möjligheter.

Sök upp oss i vår monter så kan vi diskutera digitala kompetenspaket, städfrågor, städkvalitet, prata om effektiva utbildningslösningar och byta erfarenheter. Eller bara ha en trevlig pratstund!

Hoppas att vi ses på mässan!
Möt oss i monter E:06.

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

År 2022 har passerat och vi har fortsatt vårt arbete med fokus på professionell lokalvård. Genom...

Semestertider hos Borago!

Semestertider hos Borago!

Vi kommer att ha semesterstängt från den 8-27 juli. Under den här perioden kan du inte nå oss via...