013-24 55 00

Vägen till succé är digital, nu är det mässa igen! 

okt 13, 2022

Vi ses väl på Clean & Facility?
Det finns ingen tvekan för oss att åter ställa ut på årets mässa den 15-16 november i Kista. Vi ser verkligen fram emot att möta branschen. Vi fortsätter att satsa högt och vi delar monter med vår samarbetspartner Datec/CleanPilot. Tillsammans har vi effektiva lösningar för att digitalisera lokalvården och göra Sverige renare!

Borago och Datec har tillsammans mer än 60 års erfarenhet och expertkunskap inom professionell lokalvård. Tillsammans lägger vår erfarenhet och vårt engagemang grunden för att ge kunden en säker digital resa. Alltid med fokus på lokalvård och lokalvårdaren. Vi ger expertråd kring hur ni dimensionerar er digitala resa mot era mål, med vilken kompetens och med vilka resurser. Lär dig mer om CleanPilot och Städakademins digitala möjligheter.

Sök upp oss i vår monter så kan vi diskutera digitala kompetenspaket, städfrågor, städkvalitet, prata om effektiva utbildningslösningar och byta erfarenheter. Eller bara ha en trevlig pratstund!

Hoppas att vi ses på mässan!
Möt oss i monter E:06.

Fler nyheter

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...