013-24 55 00

Missa inte årets sista webbinars!

nov 18, 2022

Premiär för webbinar med nytt tema där vi lägger fokus på städbranschens utmaningar. Lyssna på Karl som har flera års erfarenhet av konsult- och utbildningsuppdrag inom Borago. Förra månaden hade vi premiär för vårt nya webbinar om Kompetenspaket i Städakademin. Missade du detta så kommer här en ny chans att höra vad ni kan uppnå med ett årsavtal.


Kompetenspaket Städakademin – på detta webbinar får du veta mer om våra kompetenspaket och vad det innebär att ha årsavtal hos Städakademin.
Vill du veta varför redan mer än 50 kunder använder Städakademin för kompetensförsörjning för alla sina lokalvårdare? Då ska du anmäla dig till detta webbinar. Här får du alla svar på varför Städakademins kompetenspaket är så bra och vad nyttan är för just din organisation.

Datum och tid: tisdag den 6 december kl. 11.00-12.00

Städbranschens utmaningar” – Borago och Städakademin har årligen många uppdrag i flera olika kundsegment, och vid varje uppdrag samlar vi på oss nya erfarenheter.
Baserat på våra kunduppdrag under 2022 ser vi tillbaka på året och lyfter upp framgångsfaktorer från lyckade projekt. Under webbinaret delar vi med oss av våra erfarenheter och berättar mer om hur ni kan dra nytta av dessa inför kommande utmaningar 2023.

Datum och tid: fredag den 16 december kl. 11.00-12.00

 

Något som passar dig? Gör din anmälan här >>

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...