013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Vinnare av distansutbildning på...

Vinnare av distansutbildning på Städarnas dag!

dec 5, 2022

Vi tycker givetvis att alla dagar är lokalvårdarnas dag, men just idag på Städarnas dag vill vi hylla våra lokalvårdare lite extra.

Vi jobbar för rent, snyggt och tryggt i alla inomhusmiljöer och det är grunden för att alla verksamheter ska fungera på ett tillfredställande sätt. Alla behöver få rätt förutsättningar för att lyckas att leverera rätt städkvalitet, där kompetens och kunskap är en viktig del!

Vi har idag delat ut distansutbildningar till hela 47 lokalvårdare som har nominerats av sina kollegor och chefer ute i landet. Vi har utsett 3 lyckliga vinnare som kommer få gå vår PRYL-utbildning och även få ett presentkort till en mysig biokväll i höstmörkret. Alla andra kommer få möjlighet att välja att gå vår Grundutbildning, Hygienutbildning eller Trappstädningsutbildning hos Städakademin! Alla vinnare kommer att få ett personligt mejl under dagen.

Vinnarna kommer från organisationerna; Allservice Hemtrivsel i Norr AB, Anderssons Städ & Fönsterputs AB, Askersunds kommun, Atlantis Städ & Sanering i Malmö, Avesta Kommun, Bärkehus AB, CaMa Service AB, Coor Service Management i Västerås, Effekt Svenska AB, Enköpings kommun, Fastighetstjänster i Vännäs AB, Gagnefs Kommun, Gnestahem AB, Hammarö Kommun, Håbo kommun, I Clean Green, Just Maid It AB, Kalmar kommun, Kundpartner Syd AB, Landskrona Stad, Lidköpings kommun, Ljungby Kommun, Medborgarskolan Region Väst, Mikael Jansson Städkonsult AB, Mjölby kommun, Nordanstigs kommun, Nässjö kommun, Riksbyggen, Skaraborgs Städ AB, Städarna i Norrköping, Varbergs Kommun, Välstädat i Norrland AB, WOS Städ, Åsele kommun, Åsle Friskola i Falköping och Östra Göinge Kommun.

Grattis till er alla!
Vi vill tacka för ert fina arbete där ut varje dag, varje vecka!

Fler nyheter

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...