1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Vi ses väl på...

Vi ses väl på Clean & Facility i Jönköping?

aug 24, 2023

Om mindre än två månader får vi träffas på årets städmässa, Clean & Facility. Den här gången i Jönköping den 18-19 oktober. Vi ser fram emot att träffa kunder, samarbetspartners och kollegor i branschen och hoppas att vi får träffa just dig! I vår monter finns representanter både från Borago Utbildning, Städakademin och Borago Konsult.

Vår planering är i full gång! Vi kommer att bjuda in till bland annat seminarier och tävlingar för att ni ska få med er så mycket som möjligt från dagarna. Följ oss för att inte missa vad som händer i vår monter A04:08 under de båda dagarna.

Boka datumet redan nu och anmäl dig till mässan på www.cleanmassan.se.

Fler nyheter

Tävla med Städakademin!

Tävla med Städakademin!

Sedan en tid tillbaka har Städakademin ökat sin aktivitet i utbildningsplattformen genom...