013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Städakademin lanserar ny digital...

Städakademin lanserar ny digital utbildning för hemstädning

sep 6, 2023

Vi är stolta att berätta att vi tillsammans med Städakademin har tagit fram en ny digital utbildning för hemstädning. Den 1 oktober kan du starta din utbildning, men det går att förboka sin plats redan nu!

Städning utförs ofta med växlande kvalitet. Kompetens och kvalitetssäkring går hand i hand. Genom att städa på ett professionellt sätt och med ett professionellt kundbemötande lägger du grunden för en nöjd kund. Vår nya hemstädsutbildning ger dig bland annat kunskap om; kundbemötande och service, hur du ska planera och utföra professionell lokalvård med hänsyn till olika materials egenskaper. Du får även verktyg för din arbetsplanering och en ökad kunskap om ergonomi. Slutligen får du lära dig hur du städar alla rum i en bostad.

Läs mer om utbildningen i Städakademins senaste utskick och titta på vår senaste Fredagsfika. Missa inte att anmäla dig till aktuellt webinar den 15/9 där du får några färska smakprov från utbildningen. Vårt senaste utskick kan du läsa här >>

Är du nyfiken på hemstädsutbildningen? Vet du redan nu att du vill gå kursen?
Städakademin erbjuder under september en ”boka tidigt-rabatt” på 400 SEK/person. Skriv koden ”HEMSTÄD400” i fältet Övrigt när du bokar kursen på deras hemsida. Erbjudandet gäller bara till den 30 september, så passa på! Här kan du läsa mer och boka kursen >>

Tveka inte att kontakta oss om du är nyfiken på att höra mer!
Vid frågor når du Christian på 0709-174543, christian.dolk@borago.se eller Petra på 0709-255393, petra.andersson@borago.se.

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...