1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Valdemarsvik oc...

Valdemarsvik och Båstad bästa kommuner 2023

okt 20, 2023

Förra veckan skickades årets resultat av Städbarometern by Borago ut.

Städbarometern är ett nytt undersökningsverktyg som mäter och analyserar kommuners nuläge kopplat till städning. Det går att delta i fyra olika moduler för att utvärdera ekonomi, upplevd städkvalitet, medarbetarnöjdhet och/eller teknisk städkvalitet. Förutom att få fakta och nyckeltal för sin egen kommun kan resultaten jämföras mot andra kommuner i landet.

Varje år presenteras den kommun som har högst resultat på nöjd kundindex (NKI) och högst motiverad medarbetarindex (MMI). Den kommun med nöjdast kunder 2023 är Valdemarsviks kommun. Förstaplatsen för mest motiverad städpersonal 2023 kneps däremot av Båstads kommun.

Vi säger stort grattis och bra jobbat till både Valdemarsvik och Båstad!

 

På bilden syns från vänster lokalvårdare Karin Nilsson, arbetsledare Maud Toppländt och enhetschef för lokalvården Karina Pettersson i Valdemarsviks kommun. Här tar de emot sitt diplom av Thomas Andersson, Affärsområdeschef för Boragos konsultverksamhet.

Fler nyheter