013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Tävla om en hotellövernattning...

Tävla om en hotellövernattning för två, i vår Städarnas Dag-tävling!

nov 9, 2023

Hos oss är alla dagar lokalvårdarnas dag, men på ”Städarnas dag” den 4 december kommer vi att hylla våra lokalvårdare lite extra. Lokalvårdarnas insatser är av stor betydelse för oss alla för att vi ska trivas i de många olika lokaler där vi vistas – på jobbet, i affären, på sjukhuset.

Lokalvårdarna är de som håller våra arbetsplatser och offentliga utrymmen rena och trivsamma. Deras arbete är en av de mest nödvändiga delarna av vårt samhälle. Tänk dig ett par veckor utan deras insatser, och du inser snabbt hur viktigt deras arbete är. De är ofta osynliga i vår vardag, och de förtjänar vår uppskattning och tacksamhet dagligen. Behandla lokalvårdaren som din kollega. Små handlingar gör stor skillnad och visar att vi värdesätter deras insatser!

Idag startar vårt firande inför Städarnas dag. Vi bjuder in dig till ett Quiz i Städakademin där första pris är en hotellövernattning med frukost i en mysig stad. Du kan även vinna biobiljetter om du kommer på andra eller tredje plats. Alla kan vara med och tävla och vi hoppas att just du vill vara med!

Quizen är uppbyggd av 10 frågor. Du kan delta i tävlingen till och med den 3 december så ta en stund redan nu och satsa på att vinna en avkopplande natt på hotell. Vinnaren utses den 4 december, på Städarnas dag. Vi kommer att skicka ett personligt mejl till alla vinnare.

I vårt senaste utskick kan du se hur du kan delta i tävlingen. Klicka här för att läsa mer >>

Vi önskar dig stort lycka till i tävlingen!

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...