013-24 55 00
  1. Hem
  2. /
  3. Städutbildning / Lokalvårdsutbildning –...
  4. /
  5. Nyheter
  6. /
  7. Många kunder valde kompetensavtal...

Många kunder valde kompetensavtal under slutet av 2023

jan 8, 2024

Många kommuner och städbolag satsar på långsiktig kompetensutveckling för att höja kompetensen på alla nivåer. Städakademin är ett flexibelt och enkelt kompetensverktyg både för den som är erfaren och den som är ny inom det digitala. Med ett kompetenspaket får man alla kurser till alla medarbetare i ett helt år, vilket gör att det täcker utbildningsbehovet för alla roller.

Under sista kvartalet 2023 såg vi ett stort behov av våra utbildningar, och några av kunderna som valde kompetenspaket var:
Göteborgs Stad Idrotts- och föreningsförvaltningen, Capio S:t Görans Sjukhus, Lunds kommun, Städ & ServiceAkuten i Västerbotten, BA Prima Care AB, Göteborgs Universitet, Karlstad kommun, Arboga Kommunalteknik och Borås Stad.

Gemensamt för alla är att de vill ha en seriös, långsiktig och hållbar partner i kompetensfrågor. Via Borago & Städakademin kan de nu utbilda all sin personal i bland annat städningens grunder, PRYL Lokalvårdsutbildning, hemstädning, kvalitetssäkring och mycket annat.

Är du nyfiken på om detta kan vara intressant även för er organisation?
Kontakta oss för att få de svar ni behöver eller läs mer här >>

Fler nyheter

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...