013-24 55 00

Vi söker en Administratör till Borago i Linköping

feb 19, 2024

Brinner du för service och administration samtidigt som du vill vara en del i utvecklingen av Borago och vår mission att utveckla städbranschen. Borago växer och söker nu en administratör för anställning i Linköping.

Med stort engagemang för kunder och service kommer du att vara en nyckelperson i vår utveckling av Borago. Du bidrar i utvecklingen av effektiva interna processer. Att arbeta som administratör innebär att du får ett varierande arbete där du ansvarar för många olika uppgifter inom nom områdena sälj- och marknad, utbildning och affärsstöd.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Borago och rekryteringsprocessen drivs av Poolia. Urval och intervjuer sker löpande. Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan nu direkt.

Läs mer och ansökan via den här länken: https://www.poolia.se/lediga-jobb/linkoping/administrator-till-borago-i-linkoping/70618/

Fler nyheter

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...