013-24 55 00

Vi har fyllt 30 år!

mar 8, 2024

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi engagerat oss i att utveckla och förbättra städbranschen genom att erbjuda en rad traditionella och digitala tjänster av hög kvalitet. Vår vision är tydlig: Rena miljöer genom en kunnig, attraktiv och sund städbransch.

För att uppnå detta strävar vi efter att vara ledande inom städutbildning, städutredning, städupphandling och uppföljning av städning. Genom att säkerställa schyssta arbetsvillkor, sund konkurrens och hållbarhet, tar vi ansvar för att utveckla och lyfta städbranschen i Sverige, och i andra nordiska länder.

Lagom till vår födelsedag den 1 mars lanserade vi vår nya grafiska profil med en ny logotype. Under hela vårt jubileumsår kommer vi att bjuda in till olika events och erbjuda fina priser på distansutbildning. Med vår expertkunskap fortsätter vi vår mission att utveckla städbranschen.

Den 1 mars lanserade vi också en ny hemsida. I samband med detta stängde vi Städakademins hemsida, vilket innebär att ni nu bokar alla städutbildningar direkt via Borago. För att se alla digitala utbildningar söker du på ”distans”. I övrigt är det inga större förändringar. Vi är samma företag och samma människor som jobbar här.

Fler nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...