013-24 55 00

Höga städkostnader i kommunen?

mar 22, 2024

Har ni för höga städkostnader i er kommun? Svaret får du med hjälp av vårt digitala verktyg Städbarometern.

Städbarometerns modul 1 är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt för er kommun att få fram relevanta ekonomiska nyckeltal. Då behovet kopplat till kommunal städning ser likadant ut över hela landet kan era nyckeltal jämföras med andra kommuner. Var er relativa städkostnad ligger i förhållande till andra ger er sedan en indikation över eventuell besparingspotential.

Städbarometern riktar sig både till er som handlar upp städningen och till er som utför städning i egen regi. För att utvärdera och i framtiden förbättra er totala städkvalitet rekommenderas att komplettera med modul 2-3. Det finns 4 moduler i Städbarometern och du kan läsa om innehållet i alla moduler här >>

Vad är Städbarometern?
Städbarometern är vårt verktyg för utvärdering av kommunens städleverans. Verktyget består av fyra moduler som tillsammans ger faktabaserade underlag gällande er städkvalitet. Ni får årligen relevanta KPI:er att styra er målbild mot. Ett optimalt verktyg för att kunna uppnå total städkvalitet helt enkelt.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!
Thomas Andersson, 0709-171616 alt. stadbarometern@borago.se.

Fler nyheter

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Nu lägger vi snart 2023 bakom oss. Vi passar på att tacka alla kunder och samarbetspartners för...