1. Start
  2. |
  3. Nyheter
  4. |
  5. Bokrealese för...

Bokrealese för ”Riktlinjer vid användande av standarden INSTA 800 från sju europeiska länder”

dec 11, 2020

Del 1 i det EU-finansierade projekt ”Cost effective, need based clean – INSTA 800” där Borago företräder Sverige har nu avslutats. Första delen i projektet resulterade i en handbok med information som även redogör för ”best practice” och erfarenheter från de olika länderna i samband med användandet av INSTA 800. På Boragos hemsida finns denna handbok att gratis ladda ner i en svensk och engelsk version. Den finns även översatt på finska, estniska, danska, isländska och lettiska, kontakta oss via e-mail om ni önskar något av de andra språken.

Här hittar du Riktlinjer vid användande av standarden INSTA 800 från sju europeiska länder för nedladdning. Klicka här >>

Fler nyheter