013-24 55 00

Hur kan vi bidra till att förhindra smittspridning?

jan 8, 2021

Att vara noga med att hålla en god hygien är grundläggande för att förebygga smittspridning och för att undvika att sprida smittor vidare. Kunskap om ett hygieniskt arbetssätt och andra åtgärder för att skydda individer mot smitta är en viktig del i arbetet som lokalvårdare. Vår diplomerade hygienutbildning vänder sig till dig som arbetar inom lokalvårdsområdet, både som städare och arbetsledare. I utbildningen får du ökade kunskaper kring hygien inom offentlig städning, mikroorganismer och virus, basala hygienregler, smittspridningsvägar, riskbedömning i arbetet och mycket mer. Efter utbildningen kommer du känna dig trygg i ditt arbete även där du kan stöta på konstaterad smitta hos dina kunder.

Vår Hygienutbildning finns både som lärarledd utbildning via oss på Borago, och även som distansutbildning via Städakademin (www.stadakademin.se).

Fler nyheter

Träffpunkt Chefer

Träffpunkt Chefer

Vi ser fram emot nästa vecka! Då är det dags för Träffpunkt Chefer – ett nätverk för chefer inom...

Vi har fyllt 30 år!

Vi har fyllt 30 år!

Vi på Borago gläds över att fira vårt 30-årsjubileum under 2024. Sedan vårt grundande 1994 har vi...